Monday, September 10, 2007

Продолжување на рокот за испракање на пријавите за работилниците

Дечки и девојки ве известуваме дека рокот за пријавување на работилниците што ги организира cre8ive8 е продолжен до 15 Септември, Лугето што ке бидат избрани ке бидат известени до 17 Септември.

За повеке информации прочитајте подоле!

No comments: